Ik geef de pen door aan…

In deze rubriek zullen de leden van Excelsior Buggenum zich voorstellen aan het publiek middels een kort zelf geschreven stuk. Deze week is Stef Geraets aan het woord.

Ik ben Stef Geraets, 23 jaar en woon nog bij mijn ouders in Buggenum,

Ik ben al 12 jaar lid als slagwerker bij de fanfare. Met de gehele familie Geraets staan we iedere zaterdag weer klaar voor de repetitie. Je kunt wel stellen dat het musiceren er met de pap lepel is ingegoten.

Ik ben student aan de opleiding Information management. Hier ben ik bezig met de laatste lootjes. Ik ben werkzaam bij PLUS Retail Zuid en Palladio. Bij de PLUS zit ik iedere zaterdag ochtend op de heftruck om de orderpickers te voorzien van voorraad. Bij Palladio ben ik werkzaam als fotograaf en maak de “partypix”. Ook ben ik lid van JCR. Hier ben ik hoofd van de knutselclub en help mee met organiseren van andere activiteiten voor de jeugd van Buggenum.

In mijn vrije tijd ben ik grafisch bezig. Ik bouw websites, video’s en maak foto’s. Deze hobby is een beetje uit de hand gelopen. Dit is uitgegroeid tot bijna een extra baan. Ik heb bijvoorbeeld deze website gemaakt. Ook hebben we met de vrienden een blog waar ik filmpjes voor maak zoals de Dink Anges video.

De pen geef ik door aan Gregor Timmermans.

Groeten,

Stef Geraets