Ik geef de pen door aan…

In deze rubriek zullen de leden van Excelsior Buggenum zich voorstellen aan het publiek middels een kort zelf geschreven stuk. Deze week is Milou aan het woord.

Ik ben Milou Blokhuizen, 18 jaar en woon samen met vier gekke huisgenoten in het prachtige Utrecht. In het weekend woon ik nog bij mijn ouders in Buggenum.

Ik ben zo’n 10 jaar geleden begonnen met muziekles bij Hub op bugel. Dit was echter niet zo’n succes, ik bleek niet zo’n talent te zijn dus werd besloten dat ik maar eens een poging moest wagen op eshoorn. Ook dit bleek geen groot succes te zijn dus ook de hoorn opgeborgen om vervolgens plaats te maken voor de altsaxofoon, zo’n zes jaar geleden. Iedere week kreeg ik een half uur les van Gé en maakte ik mijn comeback bij de fanfare. Altsaxofoon bevalt beter aangezien er sindsdien niet meer gevraagd is of ik van instrument wil switchen.

Iedere maandagochtend vertrek ik weer met mijn koffer richting Utrecht om daar mijn colleges voor de studie literatuurwetenschap te volgen. Ik zit nu in mijn eerste jaar en het studentenleven bevalt me prima. Voor mijn studie moet ik natuurlijk veel lezen en ook mijn boekenkast begint langzaam uit te puilen. Het lijkt mij ontzettend leuk om later iets richting journalistiek te doen en de hele wereld rond te reizen. Het is dan ook de bedoeling dat ik volgend jaar een half jaar in Zuid-Afrika ga studeren om alvast kennis te maken met leven in het buitenland.

Aangezien ik niet zoveel tijd op de universiteit doorbreng heb ik genoeg tijd om andere leuke dingen te doen. Ik ben voornamelijk in de stad te vinden om te shoppen of gezellig te stappen met studiegenootjes. Verder lees ik natuurlijk heel veel of ik hang lekker met mijn huisgenootjes op de bank om een filmpje te kijken.  Een andere hobby van me is fotografie. Ik vind het heerlijk om op vakantie de mooiste foto’s te maken van de natuur. Helaas schiet deze hobby er de laatste tijd een       beetje bij in. Als laatste handbal ik nog bij studentenhandbalvereniging Beertje in Utrecht. Het belangrijkste bij deze vereniging is echter het borrelen dus daarom heb ik er voor gekozen om nog een jaartje te blijven handballen bij Vios in Heythuysen.

De pen geef ik door aan Gé Geelen.