Ik geef de pen door aan…

In deze rubriek zullen de leden van Excelsior Buggenum zich voorstellen aan het publiek middels een kort zelf geschreven stuk. Deze week is Michiel aan het woord.

Ik ben Michiel Knops, ben 17 jaar oud en woon sinds mensenheugenis in Buggenum.

Al negen jaar maak ik muziek en van die negen jaar speel ik al vijf jaar tuba.

Ben, zoals de meesten, begonnen op de bugel. Op een gegeven moment vroeg Ruud mij of ik de overstap wilde maken naar een ander instrument, de trombone. Om die overstap te vergemakkelijken zou ik eerst een tijdje tuba spelen. De tuba beviel mij zo goed en bij de tuba sectie was het zo gezellig, dat ik bij deze “tussenstop” ben blijven plakken.

Dit jaar speel ik voor het eerst mee met de kapel, het is zwoegen, maar wel erg leuk.

Vorig jaar heb ik mijn HAVO diploma gehaald, met het profiel E&M (Economie en Maatschappij) met muziek als extra vak. Nu zit ik op 5 VWO met vrijwel hetzelfde profiel (heb Duits erbij moeten kiezen). Na het VWO wil ik graag geschiedenis studeren aan een universiteit, maar ik heb nog niet echt een idee welke.

Verder houd ik mij bezig met computeren en sinds een maand of 4 ook met fitnessen.

Verder wens ik iedereen een voorspoedig 2012 en ik geef de pen door aan … Loek Geelen