Ik geef de pen door aan:

Ik ben Jens Wilms, 14 jaar en woon samen met mijn ouders en mijn zusje Roeli in Buggenum en ben als slagwerker lid van Fanfare Excelsior.

Ik heb ondertussen al 5 jaar les gehad van Paul Bouten. Na een of twee jaar les ben ik door Ruud gevraagd om in de jeugdfanfare te spelen. Een tijdje later ben ik gevraagd om bij de ‘grote’ fanfare te spelen. Ik kijk nog steeds terug naar het 90-jarig jubileum concert, want dat vind ik toch nog steeds het hoogtepunt van mijn muzikale carrière in de fanfare. Voor de fanfare repetitie heb ik nog een repetitie van de drumband van Buggenum en Horn.

Ik ben leerling van st. Ursula Horn op 3 Gymnasium. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met school en muziek, en om toch wat tijd door te brengen met mijn vrienden, heb ik geen sportieve hobby.

Ik geef de pen door aan Benjamin van der Laan