Ik geef de pen door aan:

Ik ben Saskia Eggels en ben 18 jaar oud. Ik woon samen met mijn ouders en broertjes in het mooie Buggenum. In groep 4 ben ik begonnen met het spelen van de blokfluit. Na één jaar noten leren lezen ect. wilde ik graag trompet spelen. Uiteindelijk kreeg iemand anders deze eer en werd het de bugel waar ik achteraf erg blij mee ben. Wekelijks speel ik bij de jeugd fanfare, heb ik privé les van Hub Boesten  en op zaterdag avond natuurlijk ook nog de fanfare. Met carnaval ben ik ook bij de Kapel van de partij. Wat ik nooit meer zal vergeten was het avontuur met André Rieu. Dit was in 2011. Het was een concert in de Amsterdam Arena. Een lang weekend vol muziek. Op vrijdag avond hebben we onze eerste repetitie gehad. Hier heb ik veel leuke mensen leren kennen. ‘s Avonds in het hotel was het dan ook wel erg gezellig. De zaterdag, zondag en maandag waren de concerten. Het allereerste concert was echt een wooooooww moment. Je loopt op de maat met 700 andere muziekkanten de Arena in. Gaat op de juiste plaats staan. Speelt in uiterste concentratie. Maar dan, als je in die 2 maten rust de Arena kijkt. Jaaaa, dat was echt sjiek. Dan kijken opeens 32000 mensen je aan. Woooohhwww. Zeker voor herhaling vatbaar!! Erg speciaal! (nog dankjewel aan de fanfare voor het mooie rode jasje, zo kon ik me tenminste terug vinden op de foto’s!)

Zo door de weeks ga ik naar school. Ik studeer Bloem & Design op het Citaverde College in Horst. De opleiding bevalt me erg goed en ga er met plezier naartoe. Hopelijk (ga ik wel vanuit) heb ik over 2 jaar mijn diploma op zak. Wat ik hierna ga doen weet ik nog niet omdat verdere opleidingen in dit vak erg beperkt zijn. In het weekend heb ik ook nog genoeg te doen. Ik werk iedere zaterdag bij het Blomepötje in Neer en om de 2 weken werk ik op zondag in Roermond bij de woonstee van Clayre & Eef. Na het werk op zaterdag staat het paard weer te stuiteren om te gaan rijden. Paardrijden is mijn grootste hobby. Ik heb 2x per week les. Een keer op woensdag avond bij de Ruiterclub van Neer en een keer heb ik in Buggenum les van Arien. In totaal rij ik zo’n 4 á 5 keer per week. Het liefste vlieg/spring ik over de hindernissen heen.

Ik geef de pen door aan Jens Wilms