Ik geef de pen door aan:

Mijn naam is Marion Geraets. Ik ben 46 jaar oud, getrouwd met Peter en we hebben 2 kinderen Syb en Nynke die ook allebei lid zijn van de fanfare.

Mijn muzikale loopbaan ben ik 37 jaar geleden begonnen op de klarinet bij Koninklijke Harmonie St. Caecilia in Swalmen. Na enkele jaren les ben ik in 1981 bij het “grote” korps gekomen. Gestart bij de derde klarinetten ben ik na enkele jaren doorgeschoven naar de solo-klarinetten waar ik nog altijd mijn partijtje meespeel. Soms speel ik, afhankelijk van de muziekwerken, ook de es-klarinet, het kleinere broertje van de “normale”klarinet. Ondanks dat ik in 1993 in Buggenum ben komen wonen, ben ik de harmonie van Swalmen altijd trouw gebleven en rijd ik dus inmiddels al 20 jaar elke vrijdag met mijn autootje naar Swalmen op en neer om de repetitie bij te wonen.

Omdat de fanfare wel wat alt-saxen kon gebruiken heeft Ruud mij gevraagd of ik geen interesse had om bij de fanfare alt-sax te komen spelen.  Nadat ik hier goed over had nagedacht of het allemaal wel te combineren was, heb ik uiteindelijk ja gezegd. Ik zou het bespelen van beide instrumenten gaan proberen waarbij het spel op de klarinet er niet onder mocht lijden. Inmiddels ben ik een dik jaar verder en het gaat mij redelijk af. De fanfare van Buggenum is een leuke, gezellige fanfare waar het plezier hebben in samen muziek maken bovenaan staat, dat spreekt mij erg aan.

In mijn dagelijkse leven ben ik verpleegkundige in het ziekenhuis van Roermond waar ik werkzaam ben op de dagverpleging.

Ik geef de pen door aan………..Saskia Eggels