Ik geef de pen door aan…

Ik ben Loes Geelen, 18 jaar en woon samen met mijn ouders en broer Loek in Neer.

Al op vroege leeftijd begon ik met het maken van muziek. Zoals vanzelfsprekend was de blokfluit ook het instrument waarmee ik míjn eerste klanken ten gehore bracht. Samen met pap als mijn leraar ging dat erg snel de goede kant uit en mocht ik het zo rond mijn 9de ook eens op de bugel proberen.
Tussen de middag, als ik thuis kwam uit school, werden er 30 minuten besteed aan het samen oefenen van etudes en duetjes. Dat ging steeds beter en beter en inmiddels zit ik alweer 6 jaar met veel plezier op de solo bugel.

Verder vind ik het altijd erg leuk om nieuwe uitdagingen aan te gaan en mijn niveau zo hoog mogelijk te houden. Ik doe al sinds mijn 10de mee aan solistenconcoursen en heb daarin alle divisies doorlopen, van de jeugd- tot aan de 1ste divisie.

Na basisschool ‘’de Kwir’’ in Neer heb ik mijn Havo diploma gehaald op St. Ursula in Horn. Nu zit ik in mijn laatste jaar van de Optiek opleiding in Roermond en wil daarna graag naar Utrecht om daar Optometrie te gaan studeren. Dat heeft alles te maken met de gezondheid van het oog. Zowel het meten van de ogen als het opstellen van een diagnose en een behandelplan bij een mogelijke ziekte eraan. Momenteel werk ik bij Leenarts in Roermond.

Ook heb ik acht jaar lang gehandbald bij handbalvereniging Leudal. Helaas is daar ong. 2 jaar geleden een abrupt einde aan gekomen door een val, waarbij bleek dat zowel mijn voorste kruisbanden als meniscus gescheurd waren en ik daaraan geopereerd moest worden waarna ik besloten heb te stoppen met deze super leuke sport.

De pen geef ik door aan… Marion Geraets