Ik geef de pen door aan…

Ik ben Vicky Wijers, 15 jaar en ik speel trombone bij de fanfare. Ik woon nog steeds lekker thuis bij pa en ma in Buggenum. Ik zit momenteel nog in Roermond op school op Niekée en mijn examenjaar gaat nu van start.

Toen ik in groep 5 zat op de basisschool kwam Hub Boesten langs om nieuwe leden te werven. Ik wilde toen zo graag meedoen dat ik eerst een jaar blokfluit les heb gehad van Ruud. Daarna ben ik op de bugel overgestapt en kreeg na een tijdje les van Diana. Dit ging goed en ik had veel plezier. Ik speelde toen nog niet bij de fanfare mee maar ik kwam wel altijd naar de concerten kijken. Toen een harmonie uit Hilversum bij ons kwam spelen vond ik dat helemaal geweldig en al helemaal toen een vrouw een trombone solo speelde. Helemaal gefascineerd zei ik tegen mam: ‘’Mam kijk! Dat wil ik ook spelen! ‘’ Na een tijdje les van Ruud te hebben gehad mocht ik dan eindelijk bij de ‘’grote’’ fanfare meespelen.

In mijn vrije tijd kook ik graag en daar wil ik graag ook mijn beroep van maken. Het plan is dat ik na dit jaar naar De Rooi Pannen ga in Eindehoven om daar de opleiding tot zelfstandig werkende kok te gaan volgen. Vervolgens wil ik doorstromen naar een niveau 4 opleiding. En dan natuurlijk nog voetbal. Samen met medemuzikanten Fannie en Caroline voetbal ik 2 keer per week in Haelen bij het nieuwe meisjesteam.

Ik geniet van de gezelligheid bij de fanfare en de mooie resultaten die behaald worden. Hopelijk blijft onze mooie fanfare groeien.

Ik geef de pen door aan Loes Geelen.