Geslaagd Open Air Concert.

Verleden zaterdag 29 juni werd wederom het jaarlijkse Open Air Concert gehouden. Dit Open Air Concert wordt gehouden ter afsluiting van het eerste deel van het jaar en om de vakantie in te luiden.

Als 1e onderdeel van het concert werd er door de jeugddrumband gemusiceerd onder leiding van Ruwan Emonts. Zij brachten een leuk gevarieerd programma.

Als 2e werd er een optreden verzorgd door de jeugdfanfare onder leiding van onze dirigent Ruud Geelen.

Aan diverse jeugdleden werd hun behaalde diploma overhandigd.

Als afsluiting werd er door de fanfare een optreden gegeven met als thema Afrika. Kosten nog moeite werden gespaard.  Er werden artiesten uit Afrika ingevlogen, in authentieke klederdracht,  om dit concert luisterrijk te ondersteunen. De wildste dieren kwamen langs via de magische wand welke is gemaakt door Jan Wilms.

Verder werd deze avond voor het eerst de Open Air Loterij gehouden, waarbij een hoofdprijs van € 250,- te winnen was. Deze trekking werd verricht door onze jarige leden: Roeli Wilms en Riet Geraets. De uitslag staat elders op de site.

Vorig jaar is er geen Open Air concert geweest. Dit kwam omdat we toen ons grote Proms, Meziek aan de Maas, hebben gehad. Hiervan zijn toen opnames gemaakt. Van deze opnames is op professionele manier een DVD gemaakt. Aan onze beschermheer Pierre Houben werd het 1e exemplaar overhandigd.

In tegenstelling tot de planning om aan de voorzijde van de Roffert op de nieuwe parkeerplaats te musiceren, werd er voor gekozen om het Open Air te laten plaatsvinden aan de achterzijde van de Roffert. Dit bleek een geslaagde keuze en na het concert werd er nog lang nagepraat, een biertje gedronken en van de BBQ gegeten. Dit met dank aan de Halve Gare voor het leveren van vrijwilligers. Al met al een geslaagde activiteit.

image (2) image

  • Geplaatst op 1-7-13
  • In de categorie .
  • Geschreven door .