Fotowedstrijd

Fanfare Excelsior uit Buggenum viert met groot plezier haar negentigste verjaardag met een tweedaags evenement. Zaterdag 16 juni wordt afgetrapt met een bijzonder concert en zondag 17 juni staat een gezellige familiedag op het programma.

Het spetterende concert  van 16 juni vindt plaats in een volledig tot concertzaal omgetoverd paviljoen. De Buggenumse fanfare brengt muziek uit verschillende genres met als thema “Meziek aan de Maas”.

Als amateurfotograaf kun je deel uitmaken van deze bijzondere avond, door deel te nemen aan de fotowedstrijd in de maanden april en mei. De foto’s  van de finalisten van de fotowedstrijd worden opgenomen in de geprojecteerde beelden van het concert en zijn onderdeel van het toneelbeeld, de totale show. Naast luisteren maakt kijken het concert tot een ware beleving. Het thema ‘Meziek aan de Maas’ past goed bij fanfare Excelsior, een fanfare stevig verankerd in het Buggenumse Maasdorp.

Vertel met je foto jouw verhaal over Meziek aan de Maas c.q. muziek en water. Bijvoorbeeld een foto van een musicus op een voorbijvarende boot, een tuba vol water met een drijvend badeendje erin of een flierefluiter aan de oever van de Maas.

Klik hier voor meer info.

  • Geplaatst op 3-4-12
  • In de categorie .
  • Geschreven door .