Felicitatie Stephen Bulla

Naar aanleiding van de opname op Youtube, van het werk Heather Ridge Sketches gespeeld door fanfare Excelsior op het jongstleden gehouden bondsconcours, werd de componist Stephen Bulla middels mail in kennis gesteld van deze opname.

De volgende dag mochten we onderstaande mail ontvangen: (Daaronder de vertaling).

Congratulations on this achievement for the band.  I’ve just finished watching the video of the performance and found it to be exciting and expressive in all the right ways.  I think the band did a great job with this music, and I’m very pleased to hear (and see) it come to life once again.  Bravo to all of your musicians!

I appreciate your thoughtfulness in sending me this link.  Perhaps in the future you can come back to me with an idea for a new 2nd division piece, but this time written for your band specifically.

With best wishes and encouragement as the band continues to grow.

Stephen Bulla

(Gefeliciteerd met dit behaalde resultaat door de fanfare. Ik heb zojuist de video bekeken van het optreden en vond het spannend en expressief op alle goede manieren. Ik denk dat de fanfare een goede uitvoering gaf met deze muziek en ik ben zeer verheugd te horen (en te zien) dat dit werk weer eens tot leven is gekomen. Bravo aan alle muzikanten.

Ik waardeer het zeer dat ik door jullie attent ben gemaakt op de uitvoering en dat jullie mij de link hebben gestuurd. Misschien kunnen jullie in de toekomst met mij contact opnemen met een idee voor een nieuw 2e divisie werk, maar deze keer gecomponeerd op jullie fanfare.

Met alle goede wensen en aanmoediging zodat de fanfare continu kan groeien.

Stephen Bulla.)