Feestweekend

Feest in de tent! Fanfare Excelsior bestaat 90 jaar en heel Buggenum viert dit feestelijk!

Alle activiteiten van fanfare Excelsior dragen in 2012, het jubileumjaar, een gezamenlijk thema: Meziek aan de Maas. Dit thema past bij onze fanfare en geeft aan alle reguliere muzikale activiteiten van 2012 een frisse nieuwe jas. Maar echt uitpakken, dat gebeurt in een weekend in juni met een groot feest. Een heel weekend feest in Buggenum, zaterdag 16 en zondag 17 juni 2012. Een grootschalig tweedaags evenement in een paviljoen in het dorp.

Zaterdag 16 juni vindt een spetterend promsconcert plaats.
Fanfare Excelsior brengt een muzikale show op de planken. Met medewerking van diverse gastmuzikanten, solozangers, solozangeressen en een koor, die voor een uitbundig amusementsprogramma zorgen. Deze show draagt de totale feestelijk outfit van het thema Meziek aan de Maas.

De regie is in handen van Marij Dorssers de presentatie zal verzorgd worden door Jolanda Bongaerts terwijl Ruud Geelen het muzikale reilen en zeilen van dit “spetterende” promsconcert in handen heeft.

De voorbereidingen zijn in volle gang en het enthousiasme groeit. Houd deze website in de gaten voor meer nieuws!

Zondag 17 juni is het dubbel feest. Deze dag begint met een vaderdag-Frühshoppen. Een heerlijke brunch voor vaders, families, opa’s en oma’s en natuurlijk voor iedereen die aan wil schuiven aan tafel. Er is gezorgd voor muziek. Het thema is niet voor niets Meziek aan de Maas! Nu door de international groep Tauernecho” uit Oostenrijk. U kunt genieten van  feestelijke muziek uit de bergen. Wederom een muzikaal hoogtepunt!

Dit wordt een muzikaal feestweekend dat je zeker niet wilt missen!

Bekijk hier het foto-album